Menu
Kurv

Blog RSS Feed

18 Jan Byg en perlite ovn
0 4319
Perlite PizzaovnMaterialer til selve ovnen:2 poser PerliteFitnessboldca. 35 ildfaste sten til bunden (+ evt. indgangsparti)SkorstenCement (el. ildfast cement)(Evt. Keramisk isolering)Start med et godt fundament. En perlite ovn vejer ikke mere end 200kg inkl. bundsten, så det er også muligt at bygge den på et flytbart stativ. Til opbygning af kuplen..
04 Nov Hvordan tænder jeg op i min pizzaovn?
0 3837
For at få mest ud af din pizzaovn er det vigtigt at tænde rigtig op. Ved en rigtig optænding slipper du for røg i hovedet og du får hurtigt din brændefyrede ovn op i temperatur.Optænding:For det første er det selvfølgeligt vigtigt, at træet der bruges er helt tørt.Start med at lave et lille bål lidt bagved skorstenen i indgangen til ovnen. Byg båle..
04 Nov Hvad er forskellen på isolerende ildfaste sten og alm. ildfaste sten /chamotte sten?
1 1999
Der er to slags ildfaste sten - de tunge ildfaste sten som ophober varmen og afgiver den igen over lang tid og så er der isolerende ildfaste sten som reflekterer varmen uden selv at holde på den.Det er selvsagt vigtigt at kende forskel på typer af ildfaste sten for at vide, hvilke opgaver man skal bruge hvilke sten til.Heldigvis er de ildfaste sten..
04 Nov Pizza og gryderetter i stenovn
0 1362
Ofte tænker man kun på pizza i forbindelse med en brændefyret stenovn. Og det er naturligvis også det primære formål med vores hjemmebyggede stenovn. Men en pizzabageovn kan så meget mere, som I her kan se et par eksempler på. Såfremt man anvender keramisk isolering og dermed isolerer stenovnen, kan den holde på varmen længe og man kan dermed tilbe..
04 Nov Optænding - Kindling Cracker
0 1066
Uanset om det er en pizzaovn, et bålfad i haven eller et bål på en bålplads du skal tænde, så kræver det et godt udgangspunkt. Det vil sige, at der skal laves en god stak optændingsbrænde. Det er egentlig en meget hyggelig aktivitet, men kan også nemt resultere i småskader, hvis man ikke er vant til at anvende en økse. Derfor vil vi på det varmeste..
04 Nov Udendørs fællesspisning
0 690
En god måde at samle familie, venner, naboer eller nye bekendtskaber er omkring en pizzaovn i et udendørs køkken. Man kommer selvfølgelig langt med en grill, men mulighederne bliver flere og mere alsidige med en pizzaovn. I dette blogindlæg har vi kigget rundt på nettet for at finde inspiration til udekøkkener, som har integreret ideen om en pizzao..
11 Oct Sådan bygger du basen til en pizzaovn
0 3333
UdgravningFørst startes der med at grave ud til fundamentet. Det er vigtigt, at der bliver lavet en solid sokkel da den færdige konstruktion er meget tung.For at sikre at pizzaovnen ikke rykker sig om vinteren skal der graves ned til frostfri dybde. Det vil sige ca. 60 cm. hvis du bor langs kysten og 70-80 cm. hvis du bor inde i landet hvor der kan..
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.