Menu
Kurv

LEJ EN PIZZAOVN

LEJ EN PIZZAOVN

Vil du forkæle dine gæster lidt ekstra ved din næste fest/store begivenhed? Så har du mulighed for at leje en transportabel pizzaovn. Vi har bygget en af vores Vitcas ovne på en trailer, og den er hurtig at tænde op inden gæsterne kommer. Vi leverer ovnen med brænde til din adresse. Og du får naturligvis en grundig instruktion i korrekt optænding og brug af ovnen. Der medfølger ligeledes pizzaspader og og børste til ovnen.

Du kan enten lave din bedste pizzadej helt fra bunden eller lave en aftale med din lokale pizzabager om, at han leverer forbagte bunde kun med evt. tomat og ost. Så skal du blot forberede dit yndlingsfyld. Begge dele kan anbefales og er yderst velegnet til pizzaovnen. At anvende pizzaovnen kan sammenlignes med et buffetarrangement. Alle spiser lidt forskudt, men de kan samtidig få medindflydelse på, hvordan deres pizza skal smage. 

Traileren måler 370x150 cm. og vejer ca. 650 kg.

Et døgns leje koster 1200,- kr (ekskl. 2500,- kr i depositum) 

Har det vakt din interesse, så tag kontakt til Jørgen på tlf 21636607 eller Alen på tlf 61330496. 

For nuværende er det kun muligt at booke den transportable pizzaovn telefonisk. Efter bestilling vil du modtage et betalingslink. 

Ingen produkter

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.