Menu
Kurv

Byg din egen pizzaovn RSS Feed

I denne blogkategori kan du læse  om, hvordan du bygger din egen pizzaovn. 

18 Jan Byg en perlite ovn
0 4587
Perlite PizzaovnMaterialer til selve ovnen:2 poser PerliteFitnessboldca. 35 ildfaste sten til bunden (+ evt. indgangsparti)SkorstenCement (el. ildfast cement)(Evt. Keramisk isolering)Start med et godt fundament. En perlite ovn vejer ikke mere end 200kg inkl. bundsten, så det er også muligt at bygge den på et flytbart stativ. Til opbygning af kuplen..
04 Nov Hvordan tænder jeg op i min pizzaovn?
0 3999
For at få mest ud af din pizzaovn er det vigtigt at tænde rigtig op. Ved en rigtig optænding slipper du for røg i hovedet og du får hurtigt din brændefyrede ovn op i temperatur.Optænding:For det første er det selvfølgeligt vigtigt, at træet der bruges er helt tørt.Start med at lave et lille bål lidt bagved skorstenen i indgangen til ovnen. Byg båle..
04 Nov Hvad er forskellen på isolerende ildfaste sten og alm. ildfaste sten /chamotte sten?
1 2065
Der er to slags ildfaste sten - de tunge ildfaste sten som ophober varmen og afgiver den igen over lang tid og så er der isolerende ildfaste sten som reflekterer varmen uden selv at holde på den.Det er selvsagt vigtigt at kende forskel på typer af ildfaste sten for at vide, hvilke opgaver man skal bruge hvilke sten til.Heldigvis er de ildfaste sten..
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.