Menu
Kurv

BRÆNDEKLØVER KINDLING CRACKER

BRÆNDEKLØVER KINDLING CRACKER

Nu er der gratis fragt på vores Kindling Crackers.

Gør brændekløvning til en leg med en Kindling Cracker Standard eller Kindling Cracker King

Med en Kindling Cracker kan du lægge øksen på hylden og i stedet nøjes med at anvende en mukkert. Brændet placeres i sikkerhedsringen ovenpå den buede knivsæg og med at enkelt mukkertslag kløves brændet hurtigt og sikkert. Sikkerhedsringen sørger for, at hverken mukkert eller fingre kommer i klemme. Det er en meget simpel konstruktion, som rent faktisk er udtænkt af en 13 årig pige fra New Zealand i forbindelse med et skoleprojekt. 

Kindling cracker findes i to størrelser, hvor Kindling Cracker King kan klare brændestykker op til 22,5 cm i diameter og tilmed er flot dekoreret med keltisk inspireret ornamentik. Kindling cracker standard er udformet i et minimalistisk design og kan klare brændestykker op til 16,5 cm i diameter. 

Se mere her

Kindling Cracker Standard er en hurtig og sikker løsning til at kløve dit brænde og optænding. Placer blot brændestykket i sikkerhedsringen og slå med en mukkert for at kløve brændet. Det foregår hurtigt, hurtigere end muligt med en økse, og kun med stumpe instrumenter. Så det kan betjenes af selv m..
989,00 DKK
Ekskl. Moms:791,20 DKK
Med den store XL Kindling Cracker King kan du kløve trækævler, som har en diameter helt op til 22,5 cm. Du behøver hverken kløveøkse eller håndøkse, når der skal kløves brænde eller optændingspinde. Ligesom på Kindling cracker standard er fingrene i sikkerhed bag den runde sikkerhedsring øverst i..
1.589,00 DKK
Ekskl. Moms:1.271,20 DKK
Bio optændingsruller 50 stk. Effektive og miljørigtige optændingsruller. Optændingsrullerne er lavet af naturlige træspåner, der er sammenrullet og dyppet i bivoks. Du kan nøjes med at bruge en enkelt rulle til optænding i din pizzaovn. Den brænder ca. otte minutter, hvilket medvirker til at bålet i..
49,00 DKK
Ekskl. Moms:39,20 DKK
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.