Menu
Kurv

Levering

ÆNDRINGER FRA 2. maj 2022

Grundet stigende priser på råmaterialer og fragt er det ikke længere muligt at køre Ildfastesten.dk som en fuldtidsforretning. Derfor har Jørgen fået nyt fuldtidsarbejde, så Ildfastesten.dk må køre på deltid indtil vi ser, hvordan verden udvikler sig. Det betyder at både ekspeditionstid og leveringstid forlænges. Vi vil så vidt muligt afsende GLS pakker flere gange ugentligt, men de tunge ordrer, som kræver fragtmand, vil kun blive afsendt en gang om ugen. Bestil derfor i god tid. Og så håber vi, at I vil udvise tålmodighed og forståelse.

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvornår I senest skal bruge materialerne. Så vil vi bestræbe os på at afsende inden den pågældende dato. 


Levering af pakker under 20 kg:

Levering af pakker der vejer mindre end 20 kg. afsendes med GLS. Pakker over 20 kg. afsendes med kurertransport eller fragtmand til egen adresse. 
Ildfaste sten og enkelte andre produkter sendes kun med fragtmand og IKKE som pakke med GLS, da de ofte går i stykker under transport.


Såfremt en pakke ikke afhentes i en GLS shop og dermed sendes retur til Ildfastesten.dk fratrækkes returfragten produktets pris. Det vil sige, at kunden selv betaler for returfragten.  


Levering med fragtmand:

Pizzaovnssæt og store/tunge ordrer sendes med fragtmand. Bestilling og betaling skal ske senest dagen før afsendelse.

Leveringspriser gælder kun fastland og brofaste øer. Levering kan normalt godt arrangeres til ikke brofaste øer, men vil medføre et ekstra tillæg.

Som udgangspunkt er leveringen med fragtmand til kantsten. Vi vil gerne skrive på fragtbrevet hvis der er specielle ønsker til placeringen af leveringen, men vi kan ikke garantere at fragtmanden efterkommer det.


Afhentning: Afhentning kan ske efter aftale i Bryrup (ved lager) eller Århus (vores private adr.). Afhentning af ordrer, der vejer mere end 350 kg. kan udelukkende sendes med fragtmand eller hentes fra vores lager i Bryrup syd for Silkeborg. Hele pizzaovnssæt kan ligeledes kun sendes med fragtmand eller afhentes i Bryrup.

Små ordrer kan efter forudgående aftale hentes fra vores privatadresse i Aarhus V.

Ring til Jørgen efter kl 17 på 21636607 et par dage før du skal bruge det.Antal
Pris
½ EUR palle: op til 350 kg300,- kr

1 EUR palle: op til 1.000 kg475,- kr

2 EUR paller: op til 2.000kg.950,- kr

3 EUR paller: op til 3.000 kg.1425,- kr


Levering til Norge og Sverige

Vi leverer gerne til Norge og Sverige. Pakker op til 30 kg. leveres med GLS eller UPS og kan bestilles og betales direkte i webshoppen. For levering af hele paller kontakt os venligst på info@ildfastesten.dk for at få en pris på fragten.

Ildfaste sten og rør sendes kun med fragtmand og ikke som pakke med GLS, da de ofte går i stykker under transport.


We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.