Menu
Kurv

Udendørs liv og køkken RSS Feed

Denne kategori - Udendørs liv og køkken -  indeholder indlæg omkring udeliv og madlavning udendørs. Selvom sommeren er kort er dagene heldigvis lange. Og hvilken måde er bedre at tilbringe dem på end at lave mad til venner og familie udenfor, hvilket kræver gode udendørs faciliteter. 

En pizzaovn er nærmest uundværlig, hvis du skal lave mad til mange mennesker og samtidig kokkerere flere forskellige retter. Du kan både bruge den til pizza, men også til bagning, stegning af kød og grøntsager samt lave lækre simreretter. Men det kræver selvfølgelig, at dit arbejdsområde fungerer optimalt. Udover pizzaovnen er det derfor nødvendigt med et godt arbejdsbord, et anretter bord samt gode brugbare redskaber. 

04 Nov Optænding - Kindling Cracker
0 1101
Uanset om det er en pizzaovn, et bålfad i haven eller et bål på en bålplads du skal tænde, så kræver det et godt udgangspunkt. Det vil sige, at der skal laves en god stak optændingsbrænde. Det er egentlig en meget hyggelig aktivitet, men kan også nemt resultere i småskader, hvis man ikke er vant til at anvende en økse. Derfor vil vi på det varmeste..
04 Nov Udendørs fællesspisning
0 760
En god måde at samle familie, venner, naboer eller nye bekendtskaber er omkring en pizzaovn i et udendørs køkken. Man kommer selvfølgelig langt med en grill, men mulighederne bliver flere og mere alsidige med en pizzaovn. I dette blogindlæg har vi kigget rundt på nettet for at finde inspiration til udekøkkener, som har integreret ideen om en pizzao..
Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.