Menu
Kurv

Om ildfasteSten.dk

Virksomheden IldfasteSten.dk er førende på det danske marked inden for ildfaste materialer. Ved opbygning af egen pizzabageovn fik vi kendskab til ildfaste materialer og i 2015 besluttede vi os derfor, at dele ud af vores viden og oprette en webshop, med flere forskellige produkter til både pizzaovne, stenovne, havegrill. åben pejs, masseovne, bageovne, rakuovne og raketovne. Produktsortimentet er siden da udvidet en hel del og du finder i dag både ildfast fugemasse, ildfaste silicone, ildfast klæbemasse, flere typer pizzaovnssæt og tillige tilbehør. 


Vores speciale er materialer til opbygning af pizzaovne i private haver eller åbne pejse. Og med de mange ildfaste materialer du kan finde på ildfastesten.dk er mulighederne mange.Vi tilbyder desuden sorte ildfaste sten, som passer godt til en åben pejs i forbindelse med moderne byggeri. 


På billedet ses resultatet af vores byggeprojekt, Vi håber, at der er flere, der har mod på at gå i gang med at bygge en pizzaovn. Såfremt du har spørgsmål til projektet eller produkterne er du altid velkommen til at kontakte Jørgen. Det er ham I kan se på det andet billede i fuld gang med at bygge en tøndeovn.


Find kontaktoplysninger her


Ildfastesten.dk deler desuden både adresse og cvr. nr med aarhushundeshop.dkWe use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.