Menu
Kurv

Pizzaspader

Pizzaspader

Pizzaspaden er et uundværligt redskab ved tilberedning af pizzaer. Træspaden er velegnet til at sætte pizzaen ind i pizzaovnen, hvor metalspaden anvendes når den varme pizza skal ud. den perforerede pizzaspade kan bruges både til at sætte pizzaer ind i ovnen og til at tage dem ud med. Vi sælger pizzaspader med langt træskaft så de kan bruges i store pizzaovne, men de er nemme at afkorte, hvis det ønskes. 

Pizzaspaden er også et godt værktøj ved brødbagning og det lange skaft gør, at du ikke brænder dig.

Derudover har vi også et rigtig godt redskab til at børste og fjerne skidt fra ovngulvet. På den måde sikrer du dig et renere og mere ensartet underlag til pizza og brødbagning. 


Perforeret pizzaspade i aluminium med langt skaft Pizzaspade med perforeret hoved i anodiseret aluminium og med langt skaft i professionel kvalitet. Kan bruges både til at lægge pizzaen ind i ovnen og tage den ud igen.Pga. af den anodiserede og perforerede overflade er det let at få pizzae..
449,00 DKK
Ekskl. Moms:359,20 DKK
Pizzadrejer Ø18 cm. i aluminium med langt skaft Pizzaspade med rundt hoved i perforeret anodiseret aluminium, perfekt til at dreje eller "spinne" pizzaerne under bagning. Pizzaer bagt i stenovn skal vendes en eller to gange under bagningen for at få en jævn afbagning hele vejen rundt. Den super..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Pizzaspade i let birketræ med langt skaft. Gør det nemt at sætte den ubagte pizza i ovnen. Hoved er 30x30 cm. Skaftet er 62 cm. langt. Dette kan nemt afkortes, hvis man har brug det.Vigtigt: Inden brug: Før ibrugtagning behandles pizzaspaden med madolie for at mætte overfladen og gøre..
199,00 DKK 239,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Pizzaspade med træskaft og hoved i aluminium. Pizzaspaden er 130 cm. lang og hovedet i aluminium er 31 cm. bredt og 35 cm. langt,Perfekt når den varme færdigbagte pizza skal ud af ovnen. Ligeledes anvendelig til at placere og trække made på f.eks. bakker ud af pizzaovnen og andre brændefyred..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Børste og skraber til rengøring af pizzaovn / brændefyret ovn. Børsten er med stive messinghår sat ind i en hårdtræs ahorn blok. Skraber og børste er skruet fast på håndtaget for at sidde sikkert fast og sikre lang holdbarhed. Skaftet er også i hårdt træ for at sikre at det ikke bliver varmt. ..
289,00 DKK
Ekskl. Moms:231,20 DKK
Askerager i rustfrit stål med aluminiumshåndtag på 120 cm.Et uundværligt stykke værktøj til din pizzaovn. Bruges til at omrokere store stykker træ i bålet, til at placere og flytte din fyrhund eller dreje ildfaste fade og taginer. En askerager er i det hele taget god til at omrokere forske..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.