Menu
Kurv

Isolerende ildfaste sten

Isolerende ildfaste sten

Isolerende ildfaste sten kan IKKE anvendes i en pizzaovn. De er porøse i overfladen og absorberer ikke varme på samme måde som de gule ildfaste sten. De isolerende ildfaste sten minder mere om porebeton i struktur og det er netop de mange luftbobler i materialet der er medvirkende til at isolere varmen. Disse sten er anvendelige i ovne og esser, som opvarmes med gas eller EL.  

Isolerende ildfaste sten: 65x230x114 mm. Isolerende ildfaste sten: 65x230x114 mm.
Populær
Isolerende ildfaste sten der kan tåle op til  til 1430 graders varme.  De kan bruges til opbygning af esser, keramikovne, brændingsovne og andet hvor der er direkte høj varme. Disse ildfaste sten reflekterer varmen i modsætning til alm. tunge gule ildfaste sten som absorberer varmen. Stene..
30,00 DKK
Ekskl. Moms:24,00 DKK
Isolerende ildfaste sten der kan tåle op til  til 1430 graders varme.  De kan bruges til opbygning af esser, keramikovne, brændingsovne og andet hvor der er direkte høj varme.Disse ildfaste sten reflekterer varmen i modsætning til alm. tunge gule ildfaste sten som absorberer varmen..
100,00 DKK
Ekskl. Moms:80,00 DKK
Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.