Menu
Kurv

Fiberpapir

Fiberpapir
Fiberpapir anvendes ved glasbrænding og afhærdning.

Fiberpapir bruges til at sikre, at emnet som skal brændes, ikke brænder fast til den overflade det brændes eller stilles på.

Derudover kan det også bruges til at lave hulrum mellem to lag glas eller til f.eks. huller i emner, så der efterfølgende kan trækkes en tråd igennem.

Fiberpapir kan tåle op til 1260 grader.

Vores fiberpapir silikat fiberpapir og er "Bio soluble". Det vil sige, at hvis du skulle komme til at indånde fibrene nedbrydes de og skader ikke din krop.

Det anbefales dog stadig at bruge støvmaske, da støv/fibre generelt vil irritere luftvejene.

Fiberpapir 1mm. tyk og 610 mm. bredtFiberpapir anvendes ved glasbrænding og afhærdning.Fiberpapir bruges til at sikre, at emnet som skal brændes, ikke brænder fast til den overflade det brændes eller stilles på.Derudover kan det også bruges til at lave hulrum mellem to lag glas eller til f.eks. hull..
50,00 DKK
Ekskl. Moms:40,00 DKK
Fiberpapir 1mm. tyk og 610 mm. bredtHel rulle på 60 m. Fiberpapir anvendes ved glasbrænding og afhærdning.Fiberpapir bruges til at sikre, at emnet som skal brændes, ikke brænder fast til den overflade det brændes eller stilles på.Derudover kan det også bruges til at lave hulrum mellem to lag glas el..
2.600,00 DKK
Ekskl. Moms:2.080,00 DKK
Fiberpapir 2mm. tyk og 610 mm. bredtFiberpapir anvendes ved glasbrænding og afhærdning.Fiberpapir bruges til at sikre, at emnet som skal brændes, ikke brænder fast til den overflade det brændes eller stilles på.Derudover kan det også bruges til at lave hulrum mellem to lag glas eller til f.eks. hull..
90,00 DKK
Ekskl. Moms:72,00 DKK
Fiberpapir 2mm. tyk og 610 mm. bredtHel rulle på 30 m. Fiberpapir anvendes ved glasbrænding og afhærdning.Fiberpapir bruges til at sikre, at emnet som skal brændes, ikke brænder fast til den overflade det brændes eller stilles på.Derudover kan det også bruges til at lave hulrum mellem to lag glas el..
2.600,00 DKK
Ekskl. Moms:2.080,00 DKK
Fiberpapir 3mm. tyk og 610 mm. bredt(Hel rulle er 20 m. lang.)Fiberpapir anvendes ved glasbrænding og afhærdning.Fiberpapir bruges til at sikre, at emnet som skal brændes, ikke brænder fast til den overflade det brændes eller stilles på.Derudover kan det også bruges til at lave hulrum mellem to lag ..
115,00 DKK
Ekskl. Moms:92,00 DKK
Fiberpapir 3mm. tyk og 610 mm. bredtHel rulle på 20 m. Fiberpapir anvendes ved glasbrænding og afhærdning.Fiberpapir bruges til at sikre, at emnet som skal brændes, ikke brænder fast til den overflade det brændes eller stilles på.Derudover kan det også bruges til at lave hulrum mellem to lag glas el..
2.200,00 DKK
Ekskl. Moms:1.760,00 DKK
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.