Levering

Levering af pakker under 20 kg:

Keramisk isolering samt mindre pakker af pizzaspader og oliventræsprodukter, der vejer mindre end 20 kg. afsendes med GLS. Pakker mellem 20 og 30 kg. afsendes med Post Nord. Vi tilstræber at afsende varer dagen efter bestilling.
Ildfaste sten og rør sendes kun med fragtmand og IKKE som pakke med GLS, da de ofte går i stykker under transport.


Levering med fragtmand:

Pizzaovnssæt og store/tunge ordrer sendes med fragtmand. Vi bestræber os på at afsende din bestilling så hurtigt som muligt med levering inden for 2-5 hverdage. Bestilling og betaling skal ske senest dagen før afsendelse.

Leveringspriser gælder kun fastland og brofaste øer. Levering kan normalt godt arrangeres til ikke brofaste øer, men vil medføre et ekstra tillæg.

Som udgangspunkt er leveringen med fragtmand til kantsten. Vi vil gerne skrive på fragtbrevet hvis der er specielle ønsker til placeringen af leveringen, men vi kan ikke garantere at fragtmanden efterkommer det.


Afhentning: Afhentning kan ske efter aftale i Bryrup eller Århus. Afhentning af ordrer, der vejer mere end 350 kg. kan udelukkende sendes med fragtmand eller hentes fra vores lager i Bryrup syd for Silkeborg. Hele pizzaovnssæt kan ligeledes kun afhentes i Bryrup.

Små ordrer kan efter forudgående aftale hentes fra vores privatadresse i Aarhus V.

Ring til Jørgen på 21636607 et par dage før du skal bruge det.Antal
Pris
½ EUR palle: op til 350 kg300,- kr

1 EUR palle: op til 1.000 kg475,- kr

2 EUR paller: op til 2.000kg.950,- kr

3 EUR paller: op til 3.000 kg.1425,- kr


Levering til Norge og Sverige

Vi leverer gerne til Norge og Sverige. Pakker op til 30 kg. leveres med GLS eller UPS og kan bestilles og betales direkte i webshoppen. For levering af hele paller kontakt os venligst på info@ildfastesten.dk for at få en pris på fragten.

Ildfaste sten og rør sendes kun med fragtmand og ikke som pakke med GLS da de ofte går i stykker under transport.